Kontakt os på telefonen

Vi er din eksklusive frisør

Salon SIXTY hair er en professionel frisørsalon med en god beliggenhed i indre by, hvor gode parkeringsmuligheder og offentlig transport er tilgængeligt.

Vores erfarne frisør går efter kvalitet og høj service, vores ønsker er at give dig lige den klipning, du drømmer om. Og sikre at du føler dig unik og privilegerede samtidig.

Stress Af Fra Hverdagen I Vores Afslappet Atmosfære

Vores frisørsalon tilbyder en afslappet atmosfære, hvor alle, store som små, kan føle sig trygge og afslappede.

Vi klarer alt fra klip af spidser og almindeligt klip og føn til et helt nyt look. Vi tilbyder alle de behandlinger som du har brug for som farvning og retning af både hår bryn og vipper. Se vores på alle vores behandlinger ovenover.

​Vi har en bred sammensætning af frisører og dygtige talenter, der altid klipper efter vores kunders ønsker og behov. Kontakt os her.

Som kunde så er du altid i centrum

Hos SIXTY hair vil du altid blive forkælet i smukke og herskabelige omgivelser. Vi sørger for at du både før under og efter behandling er i god dialog med din Behandler, så vi kan være sikre på at få skabt den helt rette frisure og farve til dig.

Vi sætter høj faglighed, grundighed og kreativitet højt, derfor tør vi at når andre ikke tør. Vi udfører alle tidens frisure som de klassiske, men også tidens tendenser og fornyelse af moderne frisure.

Vi rådgiver dig til hvordan du netop kan style og pleje dit, uanset om du skal have lavet dameklip, farvning eller retning af bryn.

Konceptet bag SIXTY hair

Konceptet SIXTY hair stammer ud fra en tanke om, at både klipning og barbering er en kunstart, som kun få mestrer til perfektion. Kig forbi og nyd oplevelsen hos SIXTY hair.

Har du nogle spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om vore behandlinger så er du meget velkommen til at kontakte os ved at udfylde felterne her på siden eller ringe til os.